Beach VolleyballOhrid 2017

Beach Volleyball Ohrid 2017

Dates: 26.07.2017 - 30.07.2017
Where: Ohrid, Macedonia
Tournaments: Professionals, Companies, Amateurs
Prize Money: 1.000 EUR

Program

29 - 30 July Companies Weekend
26 - 28 July Amateurs Days + U20 Tournament
29 - 30 July Pro Tournament

 

Tournaments

Professionals

Турнир за професионалци во машка и женска конкуренција.

Датуми: 29 - 30 јули

Котизација за тим: 2.000 ден. до 28 јули, потоа 2.500 ден.

Секој играч добива сувенир маичка и вода за време на натпреварите.

Наградниот фонд од 1.000 евра се дели на првите три места во машка и женска конкуренција:
1. место 260
2. место 160
3. место 80

Првите три места во машка и женска конкуренција добиваат медали.

Amateurs / U20

Турнир за рекреативци во машка и женска конкуренција.

Датуми: 26 - 28 јули

Котизација за тим од двајца играчи: 800 ден. до 25 јули, потоа 1.000 ден.

Секој играч добива сувенир маичка и вода за време на натпреварите.

Првите три места во машка и женска конкуренција добиваат медали и подароци од спонзорите и организаторот.

Companies

Турнир за компании во машка и женска конкуренција.

Датуми: 29 - 30 јули

Котизација за тим од двајца играчи: 1.000 ден. до 28 јули, потоа 1.500 ден.

Секој играч добива сувенир маичка и вода за време на натпреварите.

Првите три места во машка и женска конкуренција добиваат медали и подароци од спонзорите и организаторот.

Register

Конкуренција/Competition
 
Натпреварувач број 1 / Player No 1
Име / Name
Презиме / Last name
Година на раѓање / Year of birth
Пол / Sex Женски / Female
Машки / Male
Големина на маичка / T-Shirt size
S M L XL XXL
Телефон / Telephone
E-mail
 
Натпреварувач број 2 / Player No 2
Име / Name
Презиме / Last name
Година на раѓање / Year of birth
Пол / Sex Женски / Female
Машки / Male
Големина на маичка / T-Shirt size
S M L XL XXL
Телефон / Telephone
E-mail